Stage Office Management

Vele klanten beheren

Dit ga je leren

Dit stagebedrijf is op zoek naar een office management of facility management stagiair. Ben jij degene die de vriendengroepsuitjes regelt? Of jeuken jouw handen wanneer jij vindt dat jij iets beter kan regelen? Lees dan vooral even verder.

Met jouw organisatorische talent en een dosis spontaniteit en enthousiasme maak jij jezelf onmisbaar voor de relaties en klanten van jouw toekomstige stagebedrijf. Hierbij is het belangrijk dat je zelf initiatief neemt, zaken snel oppakt en verbetert. Het belangrijkste hierbij? Nauwkeurigheid! Wanneer jij namelijk fouten maakt, komt de rest van het bedrijf in de problemen.

Zo ziet jouw dag eruit

Na een opstart met een kop koffie of thee ga je vol enthousiasme aan het werk. Naast dat je er hiermee voor zorgt dat jouw collega's hier blij van worden, zorg je ook voor een goede relatie met de klanten wat het bedrijf uiteindelijk weer ten goede komt.

Dit ben jij

- Je volgt een opleiding gericht op office of facility management (of vergelijkbare studie)
- Je bent een echte aanpakker en niet vies om je handen uit je mouwen te steken
- Je vindt het leuk om anderen te helpen/ te ondersteunen
- Goede communicatieve vaardigheden

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de transport en de sfeer is te omschrijven als gezellig en informeel. Je komt te werken op de afdeling contractmanagement. Hier worden alle klantdossiers ingericht en contracten opgesteld en aangepast. Daarnaast beheer je de stamdata voor alle klanten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast is het bedrijf goed te bereiken vanaf het station, een eigen auto is dus niet nodig.

LET OP: naast dat een VOG verplicht is, zal er een extra screening plaatsvinden. Tijdens de selectieprocedure zal er dus worden gevraagd naar een eventuele justitiële aantekening c.q. strafblad.
group
250+ medewerkers
mood
Plat en informeel
local_bar
Borrels!