Stage of afstudeerstage MVO

Jij gaat aan de slag met duurzaamheid

Dit ga je leren

De opdracht binnen dit stagebedrijf heeft betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hoewel de organisatie hier en daar weleens wat aan MVO heeft gedaan, is er van een doordacht MVO-plan op dit moment geen sprake. Naast dat de organisatie MVO belangrijk vindt, is het ook van belang voor de groei van de organisatie. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen verhoogt de organisatie haar kwaliteit. En vooral de kwaliteit van de medewerkers. Jij gaat met dit doel aan de slag, want met behulp van deze kwaliteitsverhoging kan de organisatie vervolgens groeien en meer omzet maken. De organisatie vraagt zich dan ook af hoe zij het beste maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen! Ga jij dat voor hen onderzoeken en het bedrijf adviezen geven over hoe zij het beste maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen?

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van verschillende procedures. Je gaat zowel bekijken wat het bedrijf nu allemaal aan MVO doet, als uitzoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn. En dan is het aan jou om deze mogelijkheden bij het bedrijf te matchen. Welke mogelijkheden kunnen makkelijk doorgevoerd worden, welke zijn op de lange termijn gericht en welke mogelijkheden zijn niet interessant voor dit bedrijf? Jij gaat aanbevelingen doen aan het bedrijf. Natuurlijk ben je ondertussen ook bezig met de implementatie van de mogelijkheden die al doorgevoerd kunnen worden.

Dit ben jij

- Je pakt snel taken op, proactief
- Je bent praktisch ingesteld
- Je bent zelfstandig
- Jij vindt MVO ook belangrijk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de productie van grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto of scooter is nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel & betrokken