Stage of afstudeerstage ISO certificering

Stage of afstuderen ISO certificering

Dit ga je leren

In jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf om zo de interne kwaliteit te verbeteren. Hiermee worden verschillende processen bedoeld, waaronder werkprocessen, administratieve processen en financiële processen. Eerst dienen deze processen te worden beschreven alvorens deze geoptimaliseerd kunnen worden. Door dit te doen wordt de basis gelegd voor een ISO certificering in de toekomst.

Zo ziet jouw dag eruit

Er zijn een hoop verschillende taken die per dag zullen worden uitgevoerd behorend bij je onderzoek. Je gaat je bezig houden met inventarisatie huidige situatie kwaliteitsmanagement en inventarisatie van de huidige situatie. Ook ga je werken aan het verbeteren en optimaliseren van de processen en hierbij een advies over procesoptimalisatie ten behoeven van het kwaliteitscertificaat.
Vind jij het leuk om bezig te zijn met processen te analyseren en met een nieuwe frisse blik hier naar te kijken? Het is dagelijks een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid. Daarnaast is het belangrijk om met je enthousiasme ook de medewerkers te overtuigen van het nut van jouw rapport.

Dit ben jij

- Doorzetter
- Zelfstandig
- Ondernemend
- Communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Rijnsburg en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddagborrel