Stage marketingcommunicatieplan bij een leverancier van implantaten in de tandheelkundige en medische branche

marketingplan opzetten en gedeeltelijk uitvoeren!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is leverancier van implantaten in de tandheelkundige en medische branche. Als organisatie zijn ze een moederbedrijf met meerdere merken onder zich. Een van de merken, moet beter in de markt gezet gaan worden. Jij gaat hier bij helpen tijdens je afstudeerstage. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw afstudeerstage met hun online marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat ze hun naamsbekendheid kunnen vergroten en ook meer klanten kunnen bereiken. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

- Huidige situatie in kaart brengen
- Doelgroep in kaart brengen
- Hoe wil de doelgroep benaderd worden?
- Mogelijkheden op online marketing gebied in kaart brengen (website, SEO/SEA, social media)
- Het schrijven van een adviesplan

Het doel van jouw afstudeerstage is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergroten.

Naast je onderzoek, waar je 2 dagen mee bezig bent, ga je 3 dagen aan de slag met het oppakken van de marketingactiviteiten. Je bent dus je uiteindelijke advies ook deels aan het implementeren.

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als afstudeerder een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je afstudeerstage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het mooie van deze afstudeerstage is dat je alle ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- Proactief
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in medische sector en is van origine een Zwitsers bedrijf. Er werken 3500 medewerkers wereldwijd en op locatie waar jij komt te zitten rond de 35 medewerkers. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, professioneel en zakelijk. Men heeft een enorme ervaring op marketinggebied.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, maar een eigen auto zou helemaal ideaal zijn.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Groot internationaal bedrijf met 50% marktaandeel