Stage marketing en events

Tijdens je stage ga je aan de slag met o.a. SEO, events en beurzen organiseren, de website en het creëren van content

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met:
- organiseren van beurzen/events
- marketing en promotiemateriaal verzorgen
- website onderhouden en beheren
- SEO
- content creatie

Al met al een toffe stage waarin je veel kan leren op meerdere facetten van het marketingvlak. De organisatie staat ook open voor eigen ideeën, dus leg deze ook gerust voor bij de organisatie zodat je ook hiermee aan de slag kan.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Pro-actief
- Creatief
- Hbo/Wo achtergrond in marketing/communicatie

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de optimalisatie van data en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
:)