Stage marketing en communicatie meewerken bij een technische detacheerder

Je gaat aan de slag met marketing, E-recruitment en social media

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied.. Bij deze technische detacheerder ga je aan de slag met een meewerkstage op het gebied van marketing, E-recruitment en social media, daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor andere communicatie gerelateerde werkzaamheden. De organisatie richt zich op een niche markt waar ze de tussenpersoon zijn voor een pallet aan technische specialisten en technische organisaties met een specifieke zoekopdracht. Naast de werkzaamheden wilt de organisatie gedurende de stage een aanvullend onderzoek waar o.a in terugkomt op welke kanalen de doelgroep op actief is, wat de interesse wekt van de doelgroep en hoe ze deze zo goed mogelijk kunnen targetten.

Door Corona maakt de organisatie gebruik van een speciaal kantoorrooster, er zal een werkplek aanwezig zijn.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

- Een sterk conceptueel denkvermogen
- Kan goed schakelen tussen operationeel en tactisch niveau
- Proactief
- Flexibel
- Creatief
- Analytisch
- Communicatief vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de detachering en er werken 11 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Open en resultaatgericht
local_bar
Een diverse stage