Stage marketing en communicatie meewerken

Je gaat meewerken op de sales en marketing afdeling

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een dienstverlenende organisatie in alles omtrent veiligheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de veiligheid van grote evenementen of verschilende voetbalwedstrijden.

Tijdens jouw stage ga je meewerken op sales en marketing gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, het uitvoeren van ene concurrentieonderzoek etc. Bij dit stagebedrijf krijg jij de mogelijkheid om samen je definitieve taken te bespreken.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen sales en marketing. Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want dit bedrijf geeft jou de mogelijkheid om ook echt mee op pad te gaan.

Dit ben jij

- Ondernemer
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Proactief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het verlenen van veiligheid. De sfeer binnen de organisatie is erg prettig, jij wordt als stagiaire echt als collega gezien.

Je komt te werken op een afdeling sales of marketing met ongeveer 25 collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Open bedrijfscultuur
local_bar
Evenementen bezoeken en teamuitjes