Stage marketing en communicatie meewerken

Je gaat meewerken op de marketing & communicatie afdeling

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op de marketing & communicatie afdeling. Je gaat je bezig houden met het bedenken en uitvoeren van nieuwe marketingcampagnes, het beheren van social media en het maken van posters, flyers en brochures. Daarnaast zal je nieuwe content schrijven. Je opdrachtgever geeft je veel vrijheid en je kunt dus je creativiteit op de vrije loop laten. Je zult in contact staan met verschillende vestigingen en samenwerken met veel collega's om de nieuwe campagnes goed tot stand te brengen.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

- creatief
- zelfstandig
- ondernemend
- sociaal vaardig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in transport en er werken 800 medewerkers (in Nederland) binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig.

Je komt te werken op een afdeling marketing & communicatie met 80 collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed/slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Gezellig
local_bar
Groot bedrijf