Stage marketing en communicatie meewerken

Jij gaat aan de slag met allround marketing werkzaamheden!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, het maken van leaflets, posters, flyers en andere huisstijl onderdelen en het schrijven en plaatsen van content op de website. Ook ga je evenementen organiseren en ga je blogs, pers- en nieuwsberichten schrijven. Je gaat meewerken aan onderzoeken, zoals een klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoek en verzorg je rapportages.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- Affiniteit met de branche / technologie
- Creatief
- Zelfstandig
- Pro-actief
- Out of the box denken
- Sociaal
- Betrokken
- Humor

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de zorgsector en er werken 40 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als dynamisch waarbij de lijnen kort staan.

Je komt op de marketingafdeling terecht. Hier is Saskia verantwoordelijk voor de marketingwerkzaamheden maar heeft daarnaast ook andere taken.

Missie: "Wij creëren mogelijkheden om mensen prettig en efficiënt te laten werken in de zorg."
Visie: "In onze droom is inefficiënte zorg uitgebannen, doordat uw medewerkers zich ondersteund voelen door zorgtechnologie en tijd hebben voor warme zorg."

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.
group
20+ medewerkers
mood
Innovatief + out of the box
local_bar
vrijdag half 5 weekend!