Marketing stage in de sportbranche

Tijdens je stage ga je aan de slag met de benadering van de doelgroep

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties en de interactie met de doelgroep door sociale media beheer.

Even in het kort, jouw toekomstig stagebedrijf is een bekende naam in de sportwereld. Zij maken onder andere sport kleding voor wintersporters en tennisspelers. Hun doelgroep ligt tussen de eind 20 en begin 40. Aan jouw de taak om deze doelgroep nog meer te benaderen. Dit kan je gaan doen door het kijken naar mogelijkheden op het gebied van influencers. Welke personen komen hiervoor in aanmerking, hoe ga je dit aanpakken en wat krijgen ze hier voor terug.

De door jouw benaderde influencers krijgen gratis kleding maar zullen foto's hiervan moeten delen op hun sociale media kanalen. Jij bent voor jouw toekomstig stagebedrijf de contactpersoon en organisator voor alles rondom deze influencers.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties.

Dit ben jij

-Sociaal
-Communicatief vaardig
-Enthousiast
-Proactief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in distributie en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing met je nieuwe collega’s door wie je gezien wordt als volwaardig medewerker.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Aan de slag met nieuwe influencers, hoe leuk :)