Stage marketing en communicatie meewerken

Laat jouw creativiteit de loop en werk mee om webinars naar een hoger niveau te tillen

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, het maken van leaflets, posters, flyers en andere huisstijl onderdelen en het schrijven en plaatsen van content op de website. Ook ga je evenementen organiseren en ga je blogs, pers- en nieuwsberichten schrijven. Je leest dus goed dat je tijdens te maken krijgt met alle facetten die met marketing te maken hebben, maar wel de ruimte krijgt om te leren als stagiaire!

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de E-health en heeft daarnaast een stichting zonder winstoogmerk. Jij zal je tijdens je meewerkstage vooral bezig houden met de E-health, ook wel wel op een digitale manier mensen fit houden of maken. Deze organisatie maakt programma's en voert procesoptimalisatie uit bij bedrijven die E-health willen aanbieden. Jij zal samen met het marketingteam de opdracht krijgen om zo veel mogelijk stakeholders te bereiken. Een belangrijk onderdeel hiervan is het organiseren van webinars. Jij zal je bezig houden de inhoud, opmaak en organisatie hiervan, maar uiteraard ook met de inschrijvingen. Hierover kan jij dan ook zeker een onderzoek of portfolio van maken!

De organisatie is voor september 2023 op zoek naar een creatieve meewerkstage in de omgeving van Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Dit komt omdat je de vrijheid krijg om veel vanuit huis te werken. Als je naar kantoor moet heb je de keuze om naar Amsterdam of Zoetermeer te gaan, hierin zijn ze erg flexibel. Verder is het belangrijk dat je al een basiskennis heb van programma's als Adobe Photoshop, Indesign of Canva. Ook is het belangrijk dat je tekstueel sterk bent, zowel Nederlandse en Engels.

Taken waarmee jij tijdens je stage te maken krijgt zijn:
- Content creëren
- Webinars organiseren
- Meewerken met marketingcampagnes
- Bijwonen marketingmeetings

Klinkt dit voor jouw als een ideale stage? Neem dan direct contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media en webinars. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

✔ Creatief
✔ Zelfstandig, je werkt namelijk veel vanuit huis
✔ Kan overweg met programma's als Photoshop, Canva, Etc.
✔ Vier dagen meewerken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de E-health branche en er werken ruim 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en formeel.

Je komt te werken op een afdeling met ervaren en gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met online marketing.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en open
local_bar
Leer van experts