Campagne management afstudeerstage

Het marketing team ondersteunen en een waardevol onderzoek!

Dit ga je leren

Tijdens deze afstudeerstage wordt je actief binnen de (app) marketing branche en ondersteun je de senior campagne managers. Je bent het aanspreekpunt voor publishers en klanten en helpt bij het promoten van app campagnes voor voornamelijk A-adverteerders. Je leert alles over app marketing, komt te werken in een jong en gedreven team met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling! Daarnaast zal er in overleg met jou ook een mooi onderzoek geformuleerd worden.

Bij deze afstudeerstage krijg je de kans om je breed te ontwikkelen als beginnend campagne manager en kom je in aanraking met de volgende activiteiten:
- App Store Optimalisatie, Apple Search Ads, Google App Campaigns en attributie tracking
- Je hebt dagelijkse contact met publishers en klanten, via video call, telefoon, mail en Skype
- Je zorgt dat campagne doelstellingen worden behaald door inzet van de juiste media kanalen en publishers
- Je leert klanten gesprekken voeren (van intake tot evaluatie) en inspelen op hun wensen en behoeftes.
- Analyseren van data en hieruit beslissingen nemen en rapporteren aan de klant

Bovenstaande werkzaamheden zullen tevens gerelateerd zijn aan je onderzoeksvraag en je krijgt minimaal 2 dagen per week de tijd om aan je onderzoek te werken!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als afstudeer stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen applicatie marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van (applicatie) markering.

Aangezien het bedrijf grotendeels remote werkt, heb je extra veel vrijheid en dit moet jou als stagiaire bij dit bedrijf motiveren. Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team, waarin jij een belangrijke rol speelt en helpt de ambitieuze groeidoelstellingen te verwezenlijken. Daarnaast zal je ook een waardevol onderzoek uitvoeren om het bedrijf verder te helpen in hun ontwikkeling!

Dit ben jij

✔ Je bent enthousiast, proactief, ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit
✔ Je vraagt door op mogelijke wensen en behoeften van de klanten
✔ Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
✔ Je herkent je sterk in de kernwaarden van het bedrijf: vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen, vrolijkheid en verbetering

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als app marketing bureau en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en creatief.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Echter zal je voornamelijk vanuit flexplekken/thuis aan de slag gaan.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je mag vanuit huis werken