Stage marketing en communicatie meewerken

Meewerkstage marketing en communicatie

Dit ga je leren

Deze organisatie bestaat binnenkort 10 jaar, een jubileumjaar waar jij onderdeel van mag uitmaken!

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social-media beheer, het maken van leaflets, posters, flyers en andere huisstijl onderdelen en het schrijven en plaatsen van content op de website. Ook ga je evenementen organiseren en ga je blogs, pers- en nieuwsberichten schrijven. Je gaat meewerken aan onderzoeken, zoals een klant- en medewerkers tevredenheidsonderzoek en verzorg je rapportages.

Daarnaast moet de site verbeterd worden, nieuwe teksten schrijven en vertalen naar het Engels zijn een aantal taken die hierbij horen.
Naast het meewerken op marketing en communicatiegebied krijg je ook de kans om met de corebusiness van de organisatie mee te werken. Samen met de consultants mag jij aanbevelingen opstellen, adviezen schrijven en zorgen dat de klanten goed geholpen worden.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Proactief
- Communicatief vaardig
- Organisatie willen leren kennen
- Interesse in duurzaamheid en innovatie

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in financieel advies en er werken ongeveer 23 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Hecht bedrijf