Stage marketing en communicatie meewerken

Meewerken op marketing en communicatie gebied

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, SEO/SEA en plaatsen van content op de website. Ook ga je evenementen organiseren en ga je blogs, pers- en nieuwsberichten schrijven.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs. Tot slot ga je meehelpen om een groot evenement in China te organiseren

Dit ben jij


- Enthousiast
- Creatief
- Proactief
- Goed in teksten schrijven

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de speelgoed en er werken ongeveer 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en er heerst een hele leuke "work hard play hard cultuur.

Je komt te werken op een afdeling marketing en communicatie in samenwerking met de marketing manager en een marketingbureau.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Work hard, play hard cultuur