Afstudeerstage marketing en communicatie

Jij gaat er voor zorgen dat de lancering van de nieuwe bedrijfsnaam een groot succes wordt!

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf is bezig met het veranderen van de naam van de organisatie. Begin volgend jaar gaat deze bedrijfsnaam live en het is aan jou om dit traject goed voor te bereiden. De nieuwe naam moet op een duidelijke en heldere manier gecommuniceerd worden naar de huidige klanten. Daarnaast is het belangrijk om ook nieuwe klantgroepen aan te spreken met een aantrekkelijke nieuwe huisstijl.

Verder is er onlangs een nieuwe B.V. opgericht onder dezelfde holding. Tijdens jouw onderzoek zal je gaan kijken hoe het onderscheid tussen de verschillende B.V.'s duidelijk wordt in de markt en hoe je dit het beste naar buiten kan brengen. Je zal moeten schakelen met verschillende collega's, om dit eerst voor jezelf helder te krijgen. Door enquêtes af te nemen of door interviews te houden, zal je uiteindelijk een adviesplan kunnen schrijven.

Dit adviesplan bevat een implementatiegedeelte met aanbevelingen voor het vullen van de website, de inzet van social media, het ontwerpen van promotiematerialen en het creëren van content. Kortom, een complete nieuwe marketingcommunicatiestrategie.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij krijgt de complete verantwoordelijkheid voor de invulling van de nieuwe marketingcommunicatiestrategie. Je krijgt alle ruimte vanuit het bedrijf om op een innovatieve en creatieve manier te bedenken hoe het bedrijf zich moet positioneren.

Wanneer jij voldoende informatie hebt vanuit het bedrijf, krijg je ook de mogelijkheid om hier op een externe locatie vorm aan te geven. Je hoeft niet 5 dagen per week aanwezig te zijn op kantoor.

Dit ben jij

- Het is voor jou geen probleem om de lead te nemen in een project
- Je komt het best tot je recht binnen een informeel bedrijf
- Je hebt geen stropdas in de kast, sneakers en een spijkerbroek passen jou beter
- Plannen en open communicatie rondom die planning klinkt voor jou als iets vanzelfsprekends

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf adviseert op het gebied van bodem, asbest en in woon- en industriële omgevingen en er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open. Iedereen staat klaar om je te helpen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast is het dus mogelijk om ongeveer 2 dagen per week thuis te werken.

Een eigen auto is handig, omdat het bedrijf niet helemaal ideaal te bereiken is. Laat dit je niet afschrikken om niet op de vacature te reageren, wellicht dat het een en ander mogelijk is!
group
20+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Een tof bedrijfspand!