Stage marketing en communicatie meewerken

Meewerken aan een marketingplan

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het maken van een marketingplan. Jij helpt het externe bureau wat ze hebben ingehuurd met het opzetten en uitvoeren van een marketingplan. Dit kan een goede oefening zijn voor je afstuderen als je van plan bent een marketingplan te maken volgend jaar! Een mooie leerzame stage dus.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van marketing wat handig is bij het schrijven van een marketingplan.

Dit ben jij

- Assertief
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Analytisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in buitenleven en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
plat
local_bar
Vrijdagmiddagborrel