Stage marketing en communicatie campagne manager

Word de nieuwe online review campagnemanager

Dit ga je leren

Tijdens deze stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het managen en monitoren van online review campagnes. Jij bent dan als campagne manager het aanspreek punt voor de klanten en de community die is aangesloten bij het stagebedrijf. Dit houdt in dat je de nieuwe en lopende campagnes in goede banen leidt. Wanneer het nodig is om de community te vergroten wordt jij ook deels verantwoordelijk voor het uitvoeren van social media campagnes/ advertenties.

Uiteraard doe jij dit niet alleen, maar onder goede begeleiding vanuit het stagebedrijf. Het bedrijf is erg ervaren met stagiaires en vaak nemen ze per half jaar meerdere stagiaires aan (soms wel 3 of 4) ! Gezien afgelopen jaren en de het thuiswerkbeleid werken ze bij het bedrijf deels vanuit huis. Wel is het gewenst minimaal 1x per week met het gehele team fysiek samen te komen om vorderingen te bespreken en te vergaderen. Dit zal in (regio) Amsterdam zijn.

Werkzaamheden die jij zal gaan uitvoeren:
• Bedenken nieuwe campagnes
• Bereiken doelgroep door online marketing
• Campagne analyseren
• Resultaten presenteren aan stakeholder

Benieuwd naar meer informatie over het bedrijf of de werkzaamheden? Laat dan snel je reactie achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing en communicatie. Je gaat er voor zorgen dat de campagnes van jouw stagebedrijf succesvol verlopen en je laat je creativiteit op de vrije loop met het bedenken van manieren om de community te vergroten.

Een variërende meewerkstage in een unieke (en nieuwe) branche!

Dit ben jij

✔ Affiniteit met campagne management
✔ Zelfstandig
✔ Communicatief vaardig
✔ Nauwkeurig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als online review generator en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. Het bedrijf werkt ieder half jaar met minimaal 3 stagiaires, dus het team zal in totaal uit 11 mensen bestaan. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de afdeling marketing en communicatie. Zij houden zich bezig met het verloop van de campagnes en het vergroten van de community.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en deels vanuit huis!
local_bar
Unieke branche en ervaren met stagiaires!