Stage marketing en advertising

Je gaat meewerken aan toffe campagnes

Dit ga je leren

Je gaat leren mee te draaien binnen een volwassen organisatie op het gebied van marketing, communicatie en een stukje commercie. Verder zal je ondervinden wat het is om om te gaan met een grote mate van verantwoordelijkheid.
Het is belangrijk dat je kan schakelen met verschillende afdelingen en werknemers om van de campagnes een succes te maken.
Aan het einde van de rit ben je een volwaardig lid van het team!

Je gaat campagnes voor klanten realiseren, de online advertising in goede banen leiden en contact onderhouden met huidige klanten. Daarnaast maak je rapportages van eerder uitgevoerde online campagnes en uitgestuurde nieuwsbrieven.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Iedere week start je met het terugkijken op de week er voor. Er zijn nog andere stagiaires actief, waarmee je constant kan schakelen over de vorderingen. De werkzaamheden wisselen tussen de vakgebieden van marketing, communicatie en commercie. Op die manier hou je de dagen afwisselend en leer je van mensen met jaren ervaring.

Dit ben jij

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Commerciële instelling
- Stressbestendig
- Teamplayer
- Enthousiast

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een uitgeverij en er werken 75 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Er zijn verschillende afdelingen zoals: marketing, redactie, communicatie en design.

Je komt te werken op de marketing afdeling. Zij houden zich bezig met alles rondom het opzetten van campagnes en contact met de adverteerders.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.
Jouw stagebegeleider is een ervaren iemand die al jaren stagiaires begeleid! Kortom, voldoende te leren dus!

Het bedrijf is perfect te bereiken met het openbaar vervoer (het station is naast de deur), dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Dynamisch
local_bar
Werken met meerdere stagiaires