Stage marketing communicatie horeca

Je gaat aan de slag met marketingtaken in de horeca!

Dit ga je leren

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een enthousiaste, leergierige marketing & communicatie stagiair(e). Tijdens je stage werk je nauw samen met de Marketing coördinator en leer je op die manier de vele kanten van het marketing vak.

Jij bent verantwoordelijk voor uitvoerende en ondersteunende marketingtaken, gericht op verschillende horecaconcepten. Er staan meerdere openingen op de plannen waarvoor jij gaat helpen met alle voorbereiding en waar mogelijk uitvoering op het gebied van marketing en communicatie.

Jouw taken bestaan o.a. uit het in praktijk brengen van marketingcampagnes en samen met de marketing coördinator zorg je voor de uitvoering van de (online) marketingcampagne, bewaak je de verschillende huisstijlen en werk je nauw samen met ons reclamebureau.
Stage marketing communicatie horeca

Zo ziet jouw dag eruit

's Ochtends groet jij je collega's, drink je een kop koffie op thee en bespreek je de voorgaande avond of het weekend. Vervolgens ga jij vanaf je eigen werkplek aan de slag met jouw verschillende werkzaamheden. Je werkt samen met de marketing coördinator, kan sparren met andere marketing collega’s maar werkt verder ook lekker zelfstandig.

Dit ben jij

- Ervaring of affiniteit met Photoshop, Indesign en Illustrator
- Je kunt werken met CMS-systemen
- Je wordt enthousiast van Google Adwords en online advertenties op social media
- Affiniteit met horeca
- Je volgt een marketing of communicatie gerelateerde opleiding
- Enthousiast en energiek!

Over dit bedrijf

Een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waar de medewerkers met een lach op hun gezicht naar hun werk gaan. Onze opdrachtgever is een van de leukste bedrijven in de regio. Het bedrijf is actief in de horeca branche. Ze helpen horecazaken door middel van hun kennis, trainingen en ervaring om zo succesvol mogelijk te zijn. Kwaliteit en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel. Op het hoofdkantoor (regio Breda) waar jij, je eigen werkplek krijgt in een mooi kantoor met een eigen café werken zo’n 20 medewerkers. In totaal heeft het bedrijf meer dan 1000 medewerkers. Iedereen werkt er met plezier! Het bedrijf heeft met grote regelmaat bedrijfsuitjes en evenementen.

Het bedrijf heeft veel ervaring met stagiaires en je krijgt goede begeleiding op HBO-niveau.
group
20+ medewerkers
mood
Dynamisch en gezellig!
local_bar
Een gave bar in het kantoor!