Stage logistiek

Jij gaat aan de slag als planner bij een logistiek bedrijf

Dit ga je leren

Tijdens jouw stageperiode ga jij samen met de logistieke afdeling de planning regelen. Hierbij komt meer kijken dan je denk en al deze processen zal je dan ook leren tijdens je stage. Voordat je de planning kan maken moet je eerst op de voorgrond de administratie in orde maken om zo de planning te kunnen maken, dit zal je dan ook doen voor de 43 vrachtwagens.

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de transportbranche. Ze vervoeren voornamelijk zeecontainers vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen naar het ruhrgebied in Duitsland.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega’s. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen. Voor vragen kun je altijd bij je stagebegeleider terecht. Je stagebegeleider zal altijd bereid zijn om je te helpen met de dingen waarmee je vast loopt. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf met het efficiënter lopen van processen.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Sociaal
- Leergierig
- Harde werker
- Spreekt Nederlands en Engels
- Duits is een pre
- Mondig
- Nauwkeurig
- Kan goed samenwerken.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in transport en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de afdeling planning, zij houden zich onder andere bezig met alle logistieke processen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet noodzakelijk.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel zelfstandigheid