Stage klanttevredenheidsonderzoek

Jij gaat voor deze omroep de naamsbekendheid en de impact onderzoeken

Dit ga je leren

In jouw toekomstige stage ga jij aan de slag met het opzetten van een luisteraarstevredenheidsonderzoek voor een lokaal radiostation.

Voor jouw toekomstige stagebedrijf is het belangrijk dat er een onderzoek wordt uitgevoerd waarin de tevredenheid van de luisteraars in kaart wordt gebracht. Dit is waar jij je als stagiair mee bezig gaat houden. Het is geen hele grote opdracht, vandaar dat deze opdracht ook kan worden uitgevoerd door een stagiair die 10 weken beschikbaar is.

Je krijgt veel vrijheid om het onderzoek in te richten op de manier die jij het beste vindt passen. Keuzes die je hierbij zal moeten maken zijn bijvoorbeeld of je kwantitatief onderzoek, kwalitatief onderzoek of een combinatie van beiden zal gaan toepassen. De beslissingen die je hierbij maakt stem je wel af met de programmaleider van het radiostation.

Zo ziet jouw dag eruit

Het is belangrijk dat het resultaat van jouw stage in jouw stagebedrijf inzicht geeft in hoe haar luisteraars de zender ervaren. Dit inzicht komt voort uit alle delen van het onderzoek wat je dagelijks zal gaan uitvoeren. De afwisselingen in het werk is goed voor de ontwikkeling voor jou als stagiair. Jij zal lekker veel actief zijn buiten de deur en je gaat er regelmatig op uit.

Dit ben jij

- Proactief
- Spontaan
- Communicatief sterk
- Opleiding CE/Bedrijfskunde of vergelijkbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de radiowereld en er werken 100 vrijwilligers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Jij gaat lekker buiten de deur aan de slag met je fieldresearch, je gaat veel mensen spreken omdat je moet weten of ze de omroep kennen en of ze hier tevreden over zijn.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Een leuke opdracht bij een unieke organisatie!