Stage ISO certificering 27001

Jij gaat je bezig houden met de ISO certificering 27001

Dit ga je leren

In jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf om zo de interne kwaliteit te verbeteren. Hiermee worden verschillende processen bedoeld, waaronder werkprocessen, administratieve processen en financiële processen. Eerst dienen deze processen te worden beschreven alvorens deze geoptimaliseerd kunnen worden. Door dit te doen wordt de basis gelegd voor een ISO certificering 27001 in de toekomst. Het doel is om ervoor te zorgen dat de organisatie betrouwbaarheid naar hun klanten uitstraalt.

Zo ziet jouw dag eruit

Er zijn een hoop verschillende taken die per dag zullen worden uitgevoerd behorend bij je onderzoek. Je gaat je bezig houden met inventarisatie huidige situatie kwaliteitsmanagement en inventarisatie van de huidige situatie. Ook ga je werken aan het verbeteren en optimaliseren van de processen en hierbij een advies over procesoptimalisatie ten behoeven van het kwaliteitscertificaat.
Vind jij het leuk om bezig te zijn met processen te analyseren en met een nieuwe frisse blik hier naar te kijken? Het is dagelijks een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid. Daarnaast is het belangrijk om met je enthousiasme ook de medewerkers te overtuigen van het nut van jouw rapport.

Dit ben jij

- Proactief
- Zelfstandig
- Affiniteit met procesoptimalisatie

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is leverancier in allerlei soorten gassen en er werken ongeveer 35 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je zal tijdens de stage voornamelijk samenwerken met de twee medewerkers die zich bezig houden met kwaliteitsmanagement.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn
group
20+ medewerkers