Stage first line support bij grote internationale bank

Je ondersteunt de support engineer binnen een grote internationale bank

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een grote Internationale bank, gevestigd in het Amsterdamse Oud-Zuid. Jij zal in jouw stage direct contact hebben met diegene die bij dit bedrijf verantwoordelijk is voor de first line support. In overleg met hem bepaal jij wat je werkzaamheden zijn en hoe je dit het beste kan gaan oppakken.

Een support engineer is iemand die zich bezig houdt met het oplossen van technische en ICT-gerelateerde problemen van de interne medewerkers. Je stage kan je enigszins vergelijken met dat van een helpdeskmedewerker, al ligt de nadruk meer op het technische aspect. Daarnaast denk je mee hoe je de gebruikte systemen beter kan laten functioneren.

Taken waar je mee bezig bent:
- Dagelijks krijg je berichten of calls binnen via het ticketsysteem. Jij bent het eerste aanspreekpunt, om deze vragen op te lossen.
- Je helpt medewerkers bij het resetten van inloggegevens
- Je helpt medewerkers als printers of telefoons niet werken
- Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers in het systeem worden verwerkt


Zo ziet jouw dag eruit

In het begin van je stage zul je je met name op uitvoerende werkzaamheden gaan richten, later in je stage krijg je meer ruimte om op beleidsmatig niveau advies te geven. Je komt bij dit bedrijf terecht op een afdeling met 7 medewerkers. Dit team bestaat een netwerkteam en systeembeheerders.

Je komt te werken in een relatief jong bedrijf, de gemiddelde leeftijd ligt op ongeveer 32 jaar. Verder worden er regelmatig leuke dingen ondernomen met het personeel. Zo vindt er eens in de zoveel tijd een hardloopwedstrijd plaats waar veel personeel aan mee doet en wordt er op de vrijdagmiddag vaak geborreld.

Spreek jij goed Engels, ben je klantgericht en ben je analytisch sterk?


Dit ben jij

- Ambitieuze HBO of WO student
- Hardwerkend
- Affiniteit met verbeteren van interne processen
- Je spreekt en schrijft goed Engels
- Affiniteit met IT is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een grote Internationale bank. In totaal zijn er ongeveer 50.000 mensen werkzaam bij deze organisatie, bij de vestiging in Nederland werkt ongeveer 80 man. Jij komt te werken op de afdeling legal, hier zijn 5 mensen werkzaam.

Verder krijg je goede begeleiding op WO niveau en zul je een stagevergoeding van 350 euro ontvangen. Daarnaast is het bedrijf erg goed te bereiken met het OV en zal het dus niet nodig zijn om een auto te hebben.
group
50+ medewerkers
mood
Weinig hiërarchie
local_bar
Veel leuke uitjes