Stage communicatie marketing

Jij gaat aan de slag met verschillende marketing/communicatie taken!

Dit ga je leren

Voor een organisatie in Raamsdonksveer is studentenbureau op zoek naar een marketing/communicatie stagiair! Je komt te werken binnen een informele en jonge organisatie en gaat je bezig houden met verschillende marketing activiteiten. Daarnaast is er alle ruimte voor een kleine opdracht.

De organisatie is actief in de verkoop van accu's voor verschillende doeleinden, denk aan accu's voor in motoren of industriële toepassingen. Dit doen ze door heel Europa, dus ook al je een internationale studie zoals international business volgt is deze stage perfect voor jou. Het bedrijf telt 30 medewerkers en je komt te werken op de marketing afdeling. Hierbij wordt je ondersteund door de marketeer. De organisatie is onderdeel van een bekend bedrijf binnen de automotive dat bijna iedere autoliefhebber wel kent!

Zo ziet jouw dag eruit

- Het ontwikkelen van online- en offline communicatie- en promotiemateriaal.
- Optimaliseren van het bereik van de doelgroepen en van de online vindbaarheid
- Opstellen en verzending van e-mailnieuwsbrieven en servicemails naar klanten

Daarnaast bied je algemene ondersteuning aan het marketingteam. Binnen de meewerkstage is er ook ruimte voor jouw eigen invulling of eigen project. Is er iets waar jij graag mee aan de slag wil, of meer over wilt leren? Dan gaan je samen met het bedrijf kijken hoe je dit kunnen vormgeven.

Dit ben jij

- Woonachtig in regio Raamsdonksveer (of Tilburg/Breda met auto!)
- Een online marketeer in spe!
- Affiniteit met auto's of motoren is een pre
- Op zoek naar een stage binnen een jong en informeel bedrijf

Over dit bedrijf

Jouw toekomstig stagebedrijf is actief in de verkoop van accu's. Dit doen ze voornamelijk aan bedrijven, dus B2B. Het is een jonge en informele organisatie dat 30 medewerkers telt. Je krijgt hier goede begeleiding op HBO-niveau, een mooie stagevergoeding en alle kans om jezelf te ontwikkelen!
group
20+ medewerkers
mood
Jong en informeel
local_bar
Veel ruimte voor creativiteit