Stage bedrijfskunde AVG wetgeving

Je gaat de AVG wetgeving op de rit zetten binnen dit bedrijf

Dit ga je leren

Sinds mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat er sinds dat moment dezelfde privacywetgeving geldt in de Europese Unie. De wet bescherming persoonsgegevens geldt dan niet meer. Jouw toekomstige stagebedrijf zoekt iemand die het traject rondom de AVG op kan pakken. Jij gaat ervoor zorgen dat het IT-bedrijf klaar is voor deze verandering. Jij gaat de AVG samen met het team op een goede manier implementeren. Hierbij werk je aan analyses, innovaties en registratie van de processen.

Tijdens jouw stage komen verschillende vraagstukken aan bod:
- Wie mag er beschikking hebben over welke documenten en gegevens?
- Hoe moeten gegevens van klanten en gebruikers worden opgeslagen?
- Welke data van klanten kunnen we optimaal gebruiken voor marketing?

Je brengt het proces rondom persoonsgegevens in kaart en communiceert dit ook naar de rest van de organisatie. Als stagiair zorg je ervoor dat de organisatie voldoet aan alle eisen van de AVG.
Uiteraard zijn er nog andere werkzaamheden die besproken kunnen worden tijdens een gesprek bij de opdrachtgever!
Stage bedrijfskunde AVG wetgeving

Zo ziet jouw dag eruit

Naast jouw stageopdracht kun je het bedrijf ook ondersteunen met andere taken. Denk hierbij aan social media, het schrijven van nieuwsbrieven en meedenken over marketingcampagnes.

Dit ben jij

- Bedrijfskundige opleiding
- Zelfstandig
- Secuur
- Goede communicatieve vaardigheden

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de golfwereld en er werken 7 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en huiselijk. Ze hebben een mooie softwarepakket ontwikkeld dat wordt gebruikt in de sportwereld. Ook vinden ze het belangrijk om steeds te blijven innoveren. Je komt te werken in een prachtig historisch pand.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Ook heeft de organisatie veel ervaring met stagiaires.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Prachtig historisch kantoorpand!