Stage analyseren gegevens

Je gaat aan de slag met het analyseren van gegevens

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het onderzoeken van een aantal verschillende taken. Je gaat je vooral bezig houden met processen in kaart brengen die te maken hebben met het Geografisch Informatiesysteem (GIS) dat dit bedrijf onlangs heeft aangeschaft. Van hieruit ga je koppelingen en relaties leggen. Je gaat je volop verdiepen in dit systeem en na je stage weet je precies wat een GIS inhoud. Je bent vooral bezig met het controleren van informatie. Daarnaast is het aan jou om te onderzoeken welke aspecten uit het systeem belangrijk zijn voor de organisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag bestaat voornamelijk uit het werken met het Geografisch Informatiesysteem. Dit toekomstige stagebedrijf heeft onlangs geïnvesteerd in dit systeem maar heeft nog geen tijd gehad om hier kritisch naar te kijken. Momenteel wordt er dus nog weinig tot geen gebruik gemaakt van dit systeem. Dit systeem wordt gevoed vanuit Excel. Ja gaat hierbij iedere dag heel secuur met veel precisie te werk. Het is belangrijk dat jij checkt of alle informatie in Excel klopt en of deze informatie relevant is. Daarnaast is het aan jou om uit te vinden wat er allemaal mogelijk is in het Geografisch informatie systeem, er zijn namelijk veel opties die nog niet ontdekt zijn.

Dit ben jij

- Veel ervaring met Excel
- Affiniteit met IT
- Secuur
- Zelfstandig
- Precies

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het herinrichten van de tuinbouw en er werken 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als formeel.

Je komt te werken binnen een bedrijf dat veel contact heeft met de gemeentes. De sfeer binnen het bedrijf is te omschrijven als formeel.
Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf ligt op 5 minuten fietsen van het Centraal Station en is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je mag actief het veld in!