Meewerkstage marketing en communicatie in Beverwijk

Jij gaat tijdens deze stage meewerken op de marketingafdeling

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer en het schrijven en plaatsen van content op de website. Je gaat meewerken aan onderzoeken, zoals een klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoek en verzorg je rapportages.

Andere belangrijke taken waar jij je mee bezig zal houden zijn:

- Acquisitie plegen
- Onderhoudscontracten regelen
- Marketing doeleinden op social media plaatsen zoals LinkedIn en Facebook
- Reclame plaatsen

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

- Gedreven
- Ambitieus
- Leergierig
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de wereld van de elektrotechniek en er werken ruim 100 medewerkers binnen het bedrijf. Ze zijn betrokken bij veel nieuwbouwprojecten in bijvoorbeeld Amsterdam. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als jong, open en dynamisch.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Afwisselend werk