Meewerkstage marketing en sales

Jij gaat aan de slag met verschillende taken op het gebied van sales en marketing

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en sales gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met:
- Het maken en plaatsen van berichten op de socials
- Helpen in de sales middels koude acquisitie
- Meewerken aan de bouw van nieuwe website
- Meewerken aan genereren van zakelijke leads
- Schrijven van teksten, artikelen en blogs

Daarnaast is er natuurlijk nog meer dan genoeg ruimte om een eigen onderzoek op te pakken op het gebied van marketing en sales! Zo kun je een onderzoek starten naar de huidige positionering van het bedrijf op zowel B2B als B2C niveau. Daarnaast is er de mogelijkheid om hier een implementatieplan te schrijven over het bereiken van doelgroepen binnen de B2C en B2B markten.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en sales? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van de marketing en sales. Deze ga je vervolgens toepassen in jouw dagelijkse bezigheden.

Je gaat er met jouw stage voor zorgen dat jouw stagebedrijf actiever deel kan nemen in de marketing en sales door verschillende, variërende en uitdagende taken op te pakken binnen het bedrijf! Daarnaast is er ruimte voor een eigen onderzoek en opdracht als hier behoefte naar is.

Dit ben jij

- Proactief
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Sterk in Nederlands
- Affiniteit met autobranche bij voorkeur
- Ervaring met Adobe bij voorkeur

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de autobranche en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en zij zijn opzoek naar een gezellige stagiair die hun team kan versterken!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is matig te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto zou handig zijn, het is geen vereiste.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel