Marketingstage bij een snel groeiende startup

Ontwikkel jezelf tot echte marketeer tijdens deze veelzijdige stage bij een snel groeiende startup

Dit ga je leren

Zoek jij een marketingstage waar jij als volwaardig collega de fijne kneepjes van het vak gaat leren, dan is deze stage precies wat je zoekt! Ben jij een ondernemende, flexibele en gemotiveerde marketeer, lees dan snel verder. Jouw toekomstige stagebedrijf heeft een innovatieve waterdispenser ontwikkeld, als alternatief voor plastic flesjes. Daarnaast filtert de dispenser het water en worden er vitaminen en mineralen toegevoegd, wat uiteindelijk beter voor gezondheid en milieu is. Voor jou de taak als stagiair, om te zorgen dat het product zo goed mogelijk online bekend, aan de hand van verschillende marketinguitingen.

Als content marketeer ga jij nauw samenwerken met de art director en digital marketing specialist. Jij zal ondersteuning bieden door het creëren van content, van SEO-vriendelijke blogs en social media posts, tot nieuwsbrieven en video content. Wat jij gaat doen:

- Je vindt het leuk om betrokken te zijn en te werken met alle facetten van marketing, waaronder copy & content en video.
- Je assisteert bij website wijzigingen vanuit een strategisch en operationeel punt.
- Helpen met het coördineren van een extern bureau voor conversie marketing (SEO|SEA|Google), social media & PR campagnes
- Assisteren bij branding, storytelling en productaanbod tot sterke online campagnes via de juiste kanalen
- Je assisteert bij campagnes, onze website, nieuwsbrieven, customer journeys en narrowcasting

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen het marketingteam? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

✔ Ondernemend
✔ Proactief
✔ Marketingervaring

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in wateroplossingen en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. Binnen de organisatie wordt er hard gewerkt, maar kan er daardoor ook veel geleerd worden.

Je komt te werken op de marketingafdeling, waar jij impact gaat hebben op de online zichtbaarheid van het product.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
local_bar
Snel groeiende startup met en jong team