Marketing meewerkstage in de sportbranche

Ga aan de slag met de online marketing van een van de grootste indoor PadelClubs in Amsterdam

Dit ga je leren

Ben jij een sportief type en op zoek naar een meewerkstage midden in Amsterdam, dan is deze stage precies wat jij zoekt! Tijdens jouw stage ga jij je bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties bij een van de grootste PadelClubs van Amsterdam. Tijdens jouw stage ga jij nauw samenwerken met de oprichters en kan jij eigen inbreng geven aan de content die gecreëerd zal worden. Naast het maken van social media content, zal jij je bezig houden met het helpen organiseren van events en managen van de webshop.

Naast de vaste werkzaamheden is er veel ruimte om met eigen input te komen, waar de oprichter groot voorstander van zijn. Binnen deze stage is er veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Iedere voorgaande stagiair is momenteel nog werkzaam bij het bedrijf, waaruit blijkt dat dit toch wel een van de leukste stages in Amsterdam is. Wat jij gaat doen:

- Social media content maken/plaatsen
- Managen van logistiek webshop
- Aansturen en helpen organiseren van evenementen
- Aanwezig zijn op de club en een fijne sfeer neerzetten
- WhatsApp groepen met leden beheren
- Veel ruimte voor eigen input

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en organisatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.

Dit ben jij

✔ Sportliefhebber
✔ Zelfstandig
✔ Proactief
✔ Ondernemend

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een Padelclub en er werken 17 medewerkers binnen de organisatie. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en sportief.

Je komt nauw samen te werken met de oprichters, die jou goede begeleiding op HBO niveau kunnen bieden.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Sportief
local_bar
VrijMiBo