Implementatie van een kwaliteitssysteem

Leerzame bedrijfskundige meewerkstage

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met de implementatie van een nieuw kwaliteitssysteem. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk kennis kunnen opdoen via het systeem.

Tijdens deze stage ga jij het bedrijf helpen om de productiviteit van de organisatie te maximaliseren. Daarnaast gaat het systeem de organisatie veel tijdwinst opleveren.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:

- Implementeren nieuw kwaliteitssysteem
- Bedrijfsprocessen optimaliseren
- Meewerken met de dagelijkse werkzaamheden

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van het kwaliteitssysteem en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Natuurlijk begin je jouw dag rustig met een kopje koffie waardoor je met volle energie jouw dag kan beginnen. Elke week zul je een begeleidingsgesprek hebben, om te bekijken hoe je voortgang is en waar je nog verbetering kan maken. In dit gesprek bespreek je ook samen met jouw begeleider wat er deze week op de planning staat. Dit stagebedrijf heeft ervaring met het begeleiden van stagiaires.

Dit ben jij

- Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen
- Zelfstandig
- Praktisch ingesteld
- Gemotiveerd

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in en er werken 250 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling kwaliteitscontrole met diverse andere collega's. Zij houden zich bezig met het waarborgen van de kwaliteit. Jij hebt een eigen werkplek op het kantoor.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Bedrijf werkt vaker met stagiares