Ga jij tijdens je stage aan de slag met processen en certificering?

Jij gaat aan de slag met processen rondom certificering!

Dit ga je leren

Ben jij een bedrijfskundige stagiair en op zoek naar een uitdagende stage voor februari 2019? Voor een technische club in Weer zijn we op zoek naar een student die aan de slag gaat met de processen rondom verschillende certificeringen!

Zo ziet jouw dag eruit

De organisatie is op zoek naar een student die aan de slag gaat met de volgende werkzaamheden:

1. Het bedrijf heeft een steigersysteem bedacht waar ze graag een certificaat aan willen hangen. Aan jou de taak om te onderzoeken of dit product voldoet aan alle eisen rondom verschillende arbeidsinspecties en instanties met als uiteindelijk doel het certificeren van het product!

2. Het bedrijf wil graag haar onderzocht hebben wat ze moeten doen om het PSO- (Prestatieladder Socialer Ondernemen) en VGO (certificaat vastgoedonderzoek) certificaat te kunnen behalen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om verschillende processen in kaart te brengen en te kijken hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.

Dit ben jij

- Sociaal en communicatief vaardig
- Enthousiast en gedreven
- Praktisch ingesteld
- Zelfstandig
- Teamgeest

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in heel Zuid-Nederland op het gebied van alles wat met daken te maken heeft. Van complete daktuinen en ‘swerelds eerste solarretentiedak tot en met restauratie van complete kastelen en kerktorens. Actief opererend vanuit drie business units is het een grote speler binnen de sector. Je komt te werken binnen de businessunit die geheel zelfstandig werkt binnen de organisatie en een landelijke dekking heeft. Ook actief in het compleet renoveren van volledige wijken alsmede op het gebied van de meest hoogwaardige industrie. Er werken ca. 65 vaste medewerkers en ca. 30 flexibele medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open, familiair, hard werkend en door ontwikkelend.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Familiebedrijf!
local_bar
:)