Afstudeerstage procesverbetering

Jij gaat aan de slag met het in kaart brengen van de processen en deze vervolgens optimaliseren!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de ontwikkeling en productie van kunststof producten. Ze zijn actief in diverse sectoren als infrastructuur, maritiem en de industrie sector.

Op dit moment lopen ze tegen het probleem aan dat de processen op het bedrijfsbureau niet soepel verlopen en dat er regelmatig fouten worden gemaakt, die uiteindelijk geld kosten. Zo worden er soms vergeten producten door te rekenen, die ze hebben ingekocht en dat zorgt er uiteindelijk voor dat de winst lager uitpakt dan was berekend.

In het kader hiervan zijn de op zoek naar een afstudeerder die met zijn of haar frisse blik de processen in kaart gaat brengen. Dit gaat om de processen van inkoop, logistiek, ontwerp tot aan het moment dat het project is afgerond. Met jouw frisse blik bestudeer je de processen, ga je het gesprek aan met medewerkers en breng je alles zo goed mogelijk in kaart. Je analyseert deze processen en komt met concrete aanbevelingen om processen beter en meer efficient in te richten.

Kortom, een leuke en afwisselende stage waar je echt iets kan betekenen voor de organisatie!


Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten. Ook wordt er (indien mogelijk) gezamenlijk geluncht en is er genoeg ruimte voor gezelligheid.

Dit ben jij

- Technische affiniteit is een pré
- Je staat stevig in je schoenen
- Proactieve houding
- Sociaal
- Analytisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de ontwikkeling en productie van kunststof producten en er werken 50+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je komt te werken op de afdeling bedrijfsbureau met 8 collega’s. De sfeer is gezellig en jouw collega's ondersteunen je graag waar mogelijk.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige borrels