Afstudeerstage procesoptimalisatie voorraadbeheer

Jij gaat het voorraadbeheer optimaliseren

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen van het voorraadbeheer van jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van onderzoek maak je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Dit bedrijf zoekt iemand met inkoop affiniteit, het is namelijk de bedoeling dat je na deze stage door kan stromen in een vaste functie op de inkoopafdeling.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig
- Affiniteit met inkoop
- Bereid aan te blijven vaste functie

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in industrie en er werken 45 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig.

Je komt te werken op een afdeling marketing met leuke collega's.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is lastig te bereiken met het openbaar vervoer dus een eigen auto is handig!
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel verantwoordelijkheid