Afstudeerstage procesoptimalisatie

Je gaat aan de slag met het verbeteren van de kwaliteitsprocessen

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers.Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf bestaat uit vier gespecialiseerde afdelingen, met als hoofdactiviteit materiaaltesten, inspectie en corrosiepreventie. Het bedrijf bestaat sinds 1963 en is in meerdere landen gevestigd.

Het bedrijf is gevestigd in de maritieme industrie en is een toonaangevende all-round specialist met een enorme kennis en ervaring.

Een efficiënte certificatiestructuur garandeert hun klanten dat hun wensen nauwkeurig en professioneel worden vervuld. 'Een langer leven': is hun missie, dagelijks in de praktijk gebracht met volledige toewijding van goed opgeleid
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Internationale organisatie