Afstudeerstage logistieke procesoptimalisatie

Je gaat de logistieke processen binnen dit logistieke bedrijf optimaliseren

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Het is namelijk een logistiek bedrijf, werkzaam in de luchtvaart, zeevaart en vrachtwagentransport. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Ook ga je kijken naar ISO certificeringsnormen en de relevantie om daaraan te voldoen. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de logistieke dienstverlening en er werken 60 medewerkers binnen het bedrijf in Nederland. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de logistieke afdeling met je nieuwe collega's. Van hun kan je tijdens je afstudeerstage ontzettend veel leren zodat jij jezelf kan ontplooien tot young professional.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
grote logistieke speler