Afstudeerstage Business IT

Je gaat aan de slag met het optimaliseren van de databeheer van deze organisatie, waardoor er makkelijker rapportages kan worden gemaakt!

Dit ga je leren

Jij bent een kei in data-analyse. Een pionier die de business slimmer weet te maken. Ben jij de nieuwsgierige business analist die zorgt voor het door ontwikkelen van de management informatie binnen deze prachtige internationale handelsorganisatie? Je weet ruwe data te vertalen naar concrete business-kansen en implementeert business intelligence-oplossingen, ontwikkeld het management informatie plan, de onderliggende datawarehouse en gebruikte tools en rapporten.

Jij bent de sparringpartner die zorgt voor betrouwbare data en rapportages en dit binnen een bedrijf waar heel veel gebeurt!

Kortom, jij zorgt ervoor dat directeuren de juiste analyses hebben om de strategische keuzes te kunnen maken in de branch en op de vestigingen.


Je rapporteert in deze functie direct aan de CFO

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

> Een HBO / WO achtergrond
> Ervaring in het vertalen van de behoeftes van de business naar rapportages
> Een aantal jaar ervaring als BI Business Analist of Informatie Analist
> Uitstekende kennis van BI toolings, Excel en SQL
> Een analyticus die impact kan realiseren

Over dit bedrijf

Bij jou toekomstige stagebedrijf geloven ze dat mobiliteit altijd een belangrijk onderdeel zal blijven in het leven van mensen.

Het zorgt niet alleen voor vrijheid, maar stelt in staat om te gaan en staan waar iemand maar heen wil. Deze organisatie voorziet in die behoefte en zorgt ervoor dat men zorgeloos van A naar B kan reizen. Op welke manier dan ook.

Het aanbieden van die zorgeloze mobiliteit gaat verder dan alleen een transactie. Ze bewegen mee met de veranderende behoeften van klanten en zorgen voor continuïteit van het bedrijf.
group
250+ medewerkers
mood
Informeel en dynamisch
local_bar
Grote autoverhuur organisatie!