Stage of afstudeerstage data analyse

Je gaat aan de slag met een vraagstuk omtrent data

Dit ga je leren

Binnen deze nog jonge, maar innoverende organisatie is men op zoek naar een uitzonderlijk profiel. Iemand die goed is met data en een bouwkundig / civiel technische achtergrond (of interesses) heeft. Deze organisatie houdt zich namelijk bezig met digitalisering voor de gebouwde omgeving. Wat verstaan zij onder gebouwde omgeving? Bruggen, gebouwen, wegen etc.

Een goed voorbeeld is dat ze data analyseren voor bijvoorbeeld een gemeente over een brug. Door data te verzamelen en toe te passen in statistieken, grafieken en ze te analyseren, kan er waardevolle informatie uit komen over bijvoorbeeld processen, bouwwerk gebruik en beheer. Hoe meer data, des te betrouwbaardere garanties ze kunnen geven over de bouwwerken.

Zo ziet jouw dag eruit

Er ligt geen klinkklare opdracht binnen deze organisatie. Als student kom je zelf met een goed idee over een opdracht en aan de hand van jouw pitch over die opdracht, wordt er gekeken of je die opdracht mag gaan uitvoeren.

Je komt te werken op een kantoor met enthousiaste collega's, die jou allemaal graag willen helpen. Daarnaast mag je ook vanuit thuis werken en wordt creativiteit en enthousiasme zeer gewaardeerd!

Dit ben jij

- Gedreven
- Enthousiast
- Interesse in data en bouw/civiel

Over dit bedrijf

Deze organisatie is werkzaam binnen de civiele en bouwtechnische sector. Ze houden zich voornamelijk bezig met het analyseren van bepaalde gegevens van gebouwen voor bijvoorbeeld gemeentes.

Binnen dit bedrijf krijg je goede begeleiding, is er veel kennis in huis en krijg je een bovengemiddelde stagevergoeding. Het bedrijf is goed bereikbaar met het OV, dus een eigen auto is niet noodzakelijk.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel en flexibel
local_bar
Jonge innoverende organisatie