Technische stage of afstudeerstage binnen ervaren bedrijf

Jij gaat een onderzoek uitvoeren naar het onderhoud van bestaande machines

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stage of afstudeerstage biedt jou de mogelijkheden om de kennis die je tot nu toe binnen de studie werktuigbouwkunde of elektrotechniek hebt opgedaan, toe te passen in de praktijk. Je wordt tijdens de technische stage of afstudeerstage onderdeel van de technische dienst en zal samen met het team kijken naar verbeterslagen die gemaakt kunnen worden.

Het bedrijf waarbij je stage zal gaan lopen is al bijna 100 jaar actief. Ook veel van de machines waar gebruik van wordt gemaakt, zijn daardoor wat ouder. Op dit moment is het voor het bedrijf niet duidelijk waar de grootste risico's liggen bij het gebruik van deze machines. Daarom is het nodig een onderzoek uit te laten voeren om op basis daar van de belangrijkste risico's in kaart te brengen.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat er op basis van een risico inventarisatie en zogeheten 'spare parts-list' opgesteld kan worden, waarmee er een adequate reactie plaats kan vinden op mogelijke storingen. Verder kunnen er een advies gegeven worden over bijv. het inplannen van preventieve sessies om de machines te onderhouden, over het afstoten van machines en over het gebruik van het onderhoudsprogramma. Dit kan

Ook ligt er nog een project klaar, welke in het teken staat van energiestroom systemen. Het is voor de organisatie super interessant om te weten welke vormen van energie er in welke hoeveelheden wordt gebruikt. Aan jou de taak hier analyses op te draaien en dashboards voor te bouwen, zodat dit constant gemonitord kan worden. Het doel is hier efficiënter mee om te gaan en uiteindelijk energie te besparen.

Zo ziet jouw dag eruit

Op dit moment werkt iedereen nog op kantoor bij dit bedrijf, uiteraard volgens alle maatregelen.
De meeste werknemers zijn actief in de productie, waardoor jouw rol cruciaal is.

Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten om wat meer ervaring te hebben na je studie.

Dit ben jij

- Je vindt onderhoudt aan machines interessant
- Je bent technisch aangelegd
- Je bent proactief
- Je bent analytisch sterk
- Ze werken met onderhoudsprogramma Ultimo, heb je hier kennis van? Grote pré!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de productie en het ontwerpen van onder andere behang en er werken 170 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en volwassen. Dit heeft met name te maken met de jarenlange ervaring die de organisatie in de markt heeft.

Je komt te werken op de afdeling technische dienst met een drietal collega's. Zij hebben een werktuigbouwkundige achtergrond. Jouw begeleider heeft de HTS afgerond.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding van je collega´s en je ontvangt een prima stagevergoeding.
Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Open en directe communicatie
local_bar
Alle verantwoordelijkheid