Stage of afstudeerstage werktuigbouwkunde richting machineontwerp of procesoptimalisatie

Ga jij aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe machine of het her-ontwerpen van een productielijn!

Dit ga je leren

Voor een grote multinational op het gebied van afdichtings-, verlijmings- en coatingoplossingen is Studentenbureau op zoek naar 3 studenten die aan de slag gaan met verschillende opdrachten in de richting van werktuigbouwkunde of mechatronica.

De organisatie is onderdeel van een groot Amerikaans moederbedrijf die hoogwaardige coatings, afdichtingsmiddelen en bouwmaterialen produceren en op de markt brengt. Op dit moment is de organisatie bezig met veel interne technische veranderingen waar ze jou hulp goed bij kunnen gebruiken! Stage of afstudeerstage werktuigbouwkunde richting machineontwerp of procesoptimalisatie

Zo ziet jouw dag eruit

Binnen de organisatie liggen er tientallen projecten waar jij als technisch stagiair of afstudeerder mee aan de slag kan gaan, denk hier bijvoorbeeld aan:

- Het ontwerpen van een nieuwe machine waarbij een ring op het product aangebracht kan worden
- Het ontwerpen van een nieuwe robotarm waarmee dozen opgepakt kunnen worden
- Het optimaliseren van de productielijn met als uiteindelijk doel een verhoging van de productie met 5 miljoen stuks per jaar
- Het ontwerpen van een nieuw afkoelsysteem voor hun product

Daarnaast liggen er nog meer projecten die opgepakt kunnen worden, het bedrijf kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om zo echt iets te vinden wat bij jou past!

Dit ben jij

- Jij studeert werktuigbouwkunde of mechatronica
- Woonachtig in omgeving Gorichem of in het bezig van een auto
- Pro-actieve en enthousiaste houding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf telt meer dan 1.100 medewerkers in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Binnen de vestiging in Nederland zijn er ongeveer 55 medewerkers werkzaam. Je wordt gedurende je stageperiode begeleid door iemand van de technische dienst of een projectmanager.

Het bedrijf kan lastig te bereiken zijn met het openbaar vervoer dus een eigen auto is handig. Daarnaast krijg je 400 euro stagevergoeding per maand en goede begeleiding op HBO niveau!
group
250+ medewerkers
mood
Groot technisch bedrijf!
local_bar
Veel opdrachten waar je mee aan de slag mag!