Stage of afstudeerstage werktuigbouwkunde

Jij gaat hier aan de slag als werkvoorbereider en alles leren van tekenen en calculeren!

Dit ga je leren

Het bedrijf heeft meerdere mogelijkheden voor een werktuigbouwkundige afstudeerder. Zij vinden het belangrijk dat jij met iets bezig gaat waar jouw interesse ligt. Je kan dus samen met het bedrijf kijken waar je je mee bezig gaat houden. Er zijn opdracht beschikbaar die een geheel ontwerpproces doorlopen. Tekenwerk, calculeren, uitvoeren etc.

De projecten die het bedrijf doet hebben veelal betrekking tot Hydraulica, het project zal hier dus ook mee te maken hebben. Het bedrijf denkt daarnaast graag mee en houdt rekening met de eisen van uit je opleiding!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van de door jouw bedachte machine. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

- Enige kennis van en interesse in hydraulica en elektrotechniek
- Zelfstarter
- Ambitieus
- Creatief en out-of-the-box
- Je kan werken met Solidworks 3D en AutoCAD

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf maakt en levert industriële componenten en hydraulische systemen. Ze doen dit voor wind turbines, zonnepanelen, haven kranen etc.

Ze doen alles in house, van ontwerpen, calculeren, protoypes maken tot ontwikkelen. Er werken in Nederland 17 medewerkers, ook hebben ze een vestiging in China met 31 medewerkers. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Internationale organisatie