Stage of Afstudeerstage werktuigbouwkunde bij groeiende organisatie

Je maakt je eigen project

Dit ga je leren

Als afstudeerder Werktuigbouwkunde ga jij aan een project werken met een duidelijke kop en staart. Het afgelopen half jaar heeft een student Werktuigbouwkunde een nieuw product ontwikkeld, dit prototype staat nu klaar. Jij gaat in de lijn van deze producten verder! Het bedrijf wil een nieuw model in de lijn gaan meenemen, een model dat de onderkant van de lijn moet gaan aanvullen, zodat de kleinere klanten een betaalbare oplossing hebben. Het gaat hier vooral om de kosten zo laag mogelijk te houden door de juiste materialen en onderdelen te installeren.
Je gaat aan de slag met nieuwe ideeën voor bijvoorbeeld een nieuwe machine. Deze ideeën ga jij daadwerkelijk construeren en ontwerpen in 3D. Wanneer dit gebeurt is ga jij een prototype bouwen en vervolgens het prototype testen volgens het trial & error principe. Je komt tot een finaal ontwerp! Je gaat ook meedenken over de manier waarop de machine in de markt gezet moet worden.

Jouw afstudeerstage resulteert in een volledig nieuw ontwerpen machine of een herontwerp van een bestaande machine.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van de door jouw bedachte machine. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

- Technisch
- Onderzoekend

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in verkoop van machines die in de foodsector worden gebruikt en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en er wordt geschakeld met korte lijntjes. Het is een technische club en opereren wereldwijd aan vele klanten.

Je werkt nauw samen met de technische man. Je zult veel overleggen met maar en daarnaast ook zelfstandig aan de slag kunnen met jouw werkzaamheden. Uiteindelijk zie je ook jouw eigen product!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel en technisch
local_bar
Leuke club, leuke mensen