Stage of afstudeerstage werktuigbouwkunde bij bedrijf uit de energietechniek

Jij gaat aan de slag als werkvoorbereider en/of tekenaar!

Dit ga je leren

Jij gaat als Werktuigbouwkundige afstudeerder meewerken op de engineeringsafdeling. Jouw taken zullen bestaan uit het construeren en maken van berekeningen. Waar nodig zet je tekeningen van 2D om in 3D. Je zult bezig zijn met het ontwerpen in 3D en ook het analyseren van de huidige engineeringsstandaard zal een van jouw taken zijn.

Kortom, je zal betrokken worden bij allerlei projecten en je kan hierbij gaan ondersteunen als werkvoorbereider. Mocht je op zoek zijn naar een afstudeerstage is het ook zeker mogelijk om hierover met het bedrijf in gesprek te gaan. Er liggen meerdere projecten waar jij je dan mee bezig kan gaan houden ten

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw stage resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij je stagebegeleider die jouw specifiek zal helpen met alle vragen die je hebt, zodat jij optimaal kunt presteren.

Dit ben jij

- Affiniteit met energietechniek
- Afrondende fase van je opleiding Werktuigbouwkunde
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een energiebedrijf dat duurzame systemen voor levering van warmte en koude ontwikkelt, installeert en exploiteert. Het bedrijf heeft ruim 10 jaar ervaring met grootschalige systemen voor de woningbouw en utiliteit, hiermee is het bedrijf één van de toonaangevende spelers in dit marktsegment. Het bedrijf groeit snel en richt zich hoofdzakelijk op duurzame energieprojecten!

Op de (duurzame-)energiemarkt is er een verschuiving waarneembaar waarbij de grote leveranciers zich weer willen concentreren op de grote warmtenetten. Hierbij staan deze partijen open voor het verkopen van de “kleine” netten. Onze opdrachtgever is groot geworden door klein te blijven en speelt daarom graag in op dit aanbod. In een periode van krap een jaar heeft de opdrachtgever meerdere projecten en portefeuilles overgenomen waarmee een groei in aantal aansluitingen van ruim 100% gerealiseerd is.
group
20+ medewerkers
mood
Open en mensen met passie!
local_bar
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!