Stage of afstudeerstage Werktuigbouwkunde

Je gaat deze nieuwe technologie binnen de thermodynamica verder ontwikkelen

Dit ga je leren

Als afstudeerder/stagiar Werktuigbouwkunde ga jij aan een project werken met een duidelijke kop en staart. Je gaat aan de slag met nieuwe ideeën voor duurzame energie-installaties. Deze ideeën ga jij daadwerkelijk tekenen en ontwerpen. Binnen het bedrijf werkt men voornamelijk met Revit3D.

De innovaties worden getest volgens het trial & error principe. Je komt tot een finaal ontwerp! Je bent onderdeel van de voorbereidingen, kosten beraming en hebt direct contact met de leveranciers.

Jouw stage rendeert in heel veel nieuwe kennis binnen de thermodynamica, stromingsleer en meet & regeltechniek. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan een tof project dat alle facetten heeft die nodig zijn om waardig te zijn voor jouw onderzoek vanuit de Hogeschool.
Stage of afstudeerstage Werktuigbouwkunde

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met je ideeën over het ontwerp van het product. Je gaat meedraaien in de werkvoorbereiding en pakt veel reken en tekenwerk op. Heb je interesse in de Thermodynamica dan ga je hier gelukkig worden!

Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

- Je volgt de studie Werktuigbouwkunde (of een vergelijkbare studie)
- Je hebt interesse in de thermodynamica, stromingsleer en meet- & regeltechniek.
- Je moet stage lopen of afstuderen
- Je vindt het leuk om nieuwe ideeën aan te dragen om het product te verbeteren.
Je draagt graag bij aan de groei van deze leuke organisatie.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de wereld vanthermodynamica, stromingsleer en meet & regeltechniek. Er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Het bedrijf is vooruitstrevend met hun producten en zij maken een sterke groei door. Het product is zo uniek dat zij de enige leverancier zijn in Nederland. Een grote klant waar zij veel kantoren voor verbeteren is de Rabobank.

Het bedrijf heeft ruime ervaring met het werken met studenten, je krijgt bij dit bedrijf dus goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
group
20+ medewerkers
mood
Gedreven
local_bar
(Grote) kans op een baan