Stage of afstudeerstage werktuigbouwkunde

Je gaat meewerken als tekenaar en werkvoorbereider

Dit ga je leren

Jij gaat als Werktuigbouwkundige stagiair meewerken op de engineeringsafdeling. Jouw taken zullen voornamelijk bestaan uit het maken van technische tekeningen. In het begin zal je een ervaren tekenaar vooral assisteren en naarmate je stage vordert zal je steeds zelfstandiger aan de slag gaan.

Aangezien het een klein bedrijf is, zal je je ook bezighouden met taken zoals werkvoorbereiding, inkopen, telefoon aannemen en misschien zelfs een stukje logistiek.

Ben je op zoek naar een afstudeerstage? Ook daarin zijn er mogelijkheden om een geheel project voor een productontwikkeling verder uit te denken!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw stage resulteert in een significante bijdrage in de dagelijkse werkzaamheden op engineeringsgebied. Jij gaat een frisse blik in dit bedrijf geven, zodat bijvoorbeeld de engineeringsafdeling zich verder kan optimaliseren. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd terecht bij je stagebegeleider die jouw specifiek zal helpen met alle vragen die je hebt, zodat jij optimaal kunt presteren.

Dit ben jij

-Enthousiast
-Zelfstandig
-Ervaring met solidedge/solidworks

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in staalconstructie en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling engineering met je nieuwe collega’s, van wie jij ontzettend veel gaat leren.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet heel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Houd hier rekening mee.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
ontspannen sfeer