Afstudeerstage technische natuurkunde

Aan de slag met een natuurkundig project

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als producent en medeontwikkelaar van hoogwaardig en geavanceerde totaaloplossingen van keramiek en technisch glas. Binnen deze organisatie bevinden zich een aantal expertises:
1. Thermisch (het bewerken van glas met een vlam)
2. Mechanisch (CNC snijden, frasen etc. van glas en keramiek)
3. Cleanroom (hier reinigen ze o.a. hun producten)

Ze zitten in een nichemarkt, doen zaken over de hele wereld en zitten in de top van de markt. Wat hen uniek maakt is dat ze alle drie de expertises onder een dak hebben.

Binnen deze organisatie is er altijd ruimte voor een goede natuurkundige student. Er liggen talloze mogelijkheden voor een stage of een afstudeeropdracht en deze bespreken ze graag met jou!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en gaat daarna direct aan de slag met de ideeën voor het construeren en ontwerpen van de door jouw bedacht product. Je wordt niet gezien als stagiair maar als volledig werknemer. Dit maakt het aangenamer om jouw stageperiode te volbrengen doordat iedereen je erg serieus neemt.

Dit ben jij

- Dynamisch
- Pro-actief
- Creatief
- Communicatief vaardig
- Realistisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een hoogwaardig en innovatief productiebedrijf. De organisatie zet een uniek concept in de markt op het gebied van metaal en glas. Belangrijke klanten zijn de grote spelers als ASML, VDL en FEI. De organisatie telt zo'n 150 medewerkers waarvan de verdeling tussen kantoor- en productiepersoneel 50/50 is. Het is een organisatie met veel specialisten en hoogopgeleide werknemers in dienst.

Er heerst een echte je/jij cultuur en geen mannen in strakke pakken. Naast afstuderen ga je hier dus ook een leuke tijd tegemoet. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op minimaal HBO niveau en je ontvangt stagevergoeding van €400,-.

Het bedrijf is het beste te bereiken met eigen vervoer, het bezit van een eigen auto is dus een pré.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel en open
local_bar
Je krijgt ontzettend veel vrijheid!