(Afstudeer)stage online marketing

Als marketing topper ga jij aan de slag met verschillende online marketing werkzaamheden

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is op zoek naar een online marketing topper die aan de slag gaat met verschillende werkzaamheden. Van social media tot SEO / SEA en het schrijven van content. Door jouw marketing talent wordt de marketing van jouw stagebedrijf helemaal vernieuwd en verbeterd. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden.

Taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:
- Het schrijven van artikelen voor de website
- Het verbeteren van de vindbaarheid via de zoekmachines
- Het opzetten en beheren van advertenties in de zoekmachines
- Het analyseren van de vindbaarheid en hierop inspelen
- Het bijhouden van de social media pagina's
- Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven via e-mail

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf.

Als jij naast het meewerken nog een onderzoek wil uitvoeren gericht op online marketing is het bedrijf daar ook zeker geïnteresseerd in.

Dit ben jij

- Je hebt interesse in Online Marketing
- Proactief
- Zelfstandig
- Creatief
- Analytisch

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is onlangs enorm uitgebreid en is een snelle groei aan het doormaken. Om deze groei zo goed mogelijk te laten verlopen zijn ze op zoek naar een marketing student die met zijn of haar frisse blik het bedrijf echt verder kan helpen!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Groeiend bedrijf