Stage online marketing

Heeft marketing jouw interesse en wil je jezelf hier graag verder in ontwikkelen? Dan biedt deze (afstudeer)stage jou een mooie kans!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Jij zorgt ervoor dat de marketing van jouw stagebedrijf verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden.

Naast dat je veel kan meewerken binnen deze organisatie is het ook mogelijk om je afstudeerstage hier te volgen. Jouw stagebedrijf zit nu in een B2B markt, maar wil zich in de toekomst wellicht ook op B2C gaan richten. Hier kan jij wellicht een mooi afstudeeronderzoek van maken!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf.

Dit ben jij

- Je hebt interesse in Online Marketing
- Proactief
- Zelfstandig
- Creatief
- Analytisch

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het produceren van tafelpoten en tafelbladen en er werken 7 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en open.

Je komt te werken op de afdeling marketing met leuke en hulpvaardige collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De gezellige borrels