Stage interne communicatie

Intern communicatieplan

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het opzetten van de interne communicatie. Het doel is de professionalisering van de interne communicatie en daardoor zich beter naar buiten kunnen profileren. Jouw stagebedrijf zal de medewerkers kunnen voorzien van alle informatie én succesverhalen. Jouw frisse blik helpt enorm, dus zorg ervoor dat je met die blik tegen de verschillende taken aan kijkt. Jouw frisse blik zal zorgen voor nieuwe ideeën die helpen bij het inzetten van verschillende middelen. Zorg jij ervoor dat de medewerkers nog trotser zijn op hun werkgever door de beleving die jij creëert?

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:
- Beleving aanbrengen op de werkvloer
- Ondersteuning bij het organiseren van interne bijeenkomsten
- Aan de slag met een intern platform waar informatie wordt gedeeld
- Observatie van de huidige communicatie
- Ideeën bedenken voor de verbetering hiervan


Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van zowel interne als externe communicatie, maar de focus ligt op intern. Je gaat je bezighouden met het opzetten en updaten van de verschillende communicatiemiddelen en zorgt ervoor dat de medewerkers nog trotser worden om te werken bij hun werkgever. Jij zorgt ervoor dat de informatie vanuit het management doorvertaald wordt richting de organisatie en dat dit op een effectieve en efficiënte manier verloopt. Natuurlijk is er tussen de taken door tijd voor een lekkere kop koffie waardoor jij weer volle energie aan de slag kan!

Dit ben jij

- Bekend met interne communicatie
- initiatiefnemer
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Nauwkeurig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in elektrische componenten en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
plat
local_bar
Vrijdagmiddagborrel