Stage of afstudeerstage richting Business IT

Jij gaat aan de slag met het implementeren van een nieuw ERP systeem!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met het nieuwe ERP (Enterprise Resource Planning) systeem van dit bedrijf. Jij gaat zorgen voor de implementatie van dit ERP systeem en kijkt daarbij naar de organisatie en de invoer van het nieuwe systeem. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk kennis kunnen opdoen via het systeem. Jij gaat dit bedrijf dus helpen om de productiviteit van de organisatie te maximaliseren, kosten te beheersen en natuurlijk optimaal te voldoen aan klantwensen want in dit nieuwe ERP-systeem komen alle bedrijfsprocessen samen.

Jij moet kennis hebben van databases en of implementaties van ERP systemen. Binnen jouw stagebedrijf hebben ze meerdere systemen waar gebruik van wordt gemaakt. Ze moeten processen inventariseren en hier de vertaalslag maken naar het systeem toe. (procesverbetering i.c.m softwarepakketten en databases).Proces bestuurlijke besluitvorming in kaart te brengen en te verbeteren. De digitalisering van het proces is hierbij een belangrijk onderdeel.

Zo ziet jouw dag eruit

Je dag staat in het teken van het ERP systeem en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Natuurlijk begin je jouw dag rustig met een kopje koffie waardoor je met volle energie jouw dag kan beginnen. Elke week zul je een begeleidingsgesprek hebben, om te bekijken hoe je voortgang is en waar je nog verbetering kan maken. In dit gesprek bespreek je ook samen met jouw begeleider wat er deze week op de planning staat. Jij gaat er samen met dit stagebedrijf voor zorgen dat de afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen samen komen in dit informatie- en managementsysteem.

Dit ben jij

- Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen
- Zelfstandig
- Praktisch ingesteld
- Gemotiveerd
- Opleiding richting MER / Business IT
- Beheersing van de Engelse taal

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verpakkingsindustrie en er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf en in Italië werken er 150. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als plat, informeel en cultureel!

Je komt te werken op een afdeling control met 2 collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en plat
local_bar
Jij mag wellicht mee naar Italië!